Even voorstellen: Simac

Artikel
Even voorstellen: Simac

Simac is een puur Nederlands familiebedrijf, actief in de Benelux en Midden-Europa. Bij middelgrote en grote organisaties leveren zij een breed assortiment IT-diensten. Elk van de twaalf vestigingen die het bedrijf telt richt zich met specifieke oplossingen op afzonderlijke segmenten. Het hoofdkantoor staat in Veldhoven. Naast zes andere vestigingen in Nederland heeft we kantoren in België, Luxemburg en Tsjechië. Simac heeft een Business Room in het Philips Stadion.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“We onderscheiden ons door onze gedrevenheid naar kennis. Kennis van de technologie én van de klant. Het ontwerpen, implementeren en exploiteren van technologie zien we als een continu proces. Technologie vormt een onmisbaar element in de bedrijfsvoering van onze klanten en moet daarom altijd beschikbaar zijn. Bij Simac zijn we ons altijd bewust van deze belangrijke verantwoordelijkheid.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“In onze Business Room zien we graag mensen die net als wij van een goede pot voetbal willen genieten. Dat kunnen klanten zijn of andere zakelijke relaties. Maar ook collega’s die bijvoorbeeld gezamenlijk een groot project succesvol hebben afgesloten. En als echt familiebedrijf vinden we het ook gewoon leuk om familie en vrienden af en toe uit te nodigen.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?  
"PSV zit in onze genen. Al jarenlang hebben we op persoonlijke titel een seizoenkaart en bezoeken we de wedstrijden. Zakelijk gezien voelen we vanwege onze Veldhovense roots een sterke verbondenheid met de regio. Dat proberen we ook praktisch te maken door een brede variëteit aan regionale maatschappelijke en culturele doelen te ondersteunen. Ook een belangrijke groep klanten bevindt zich in de regio en we weten zeker dat we hen blij maken met een uitnodiging. Dat geldt overigens ook voor klanten uit meer noordelijke regio.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?    
“Businessleden kunnen ons in ieder geval altijd benaderen voor een goede discussie over voetbal. En natuurlijk als zij op zoek zijn naar een IT-partner waarmee ze op basis van goed teamwork gezamenlijk IT-uitdagingen op willen pakken.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Willy van de Kerkhof vinden we het beste bij Simac passen. Zijn mentaliteit van betrokkenheid, hard werken, nooit opgeven en teamgeest kenmerkte Willy als voetballer. Daar voelen we ons bij Simac zeer mee verwant. Daarnaast staat Willy voor kwaliteit uit de regio, leidend tot internationale topprestaties. Iets dat ook op Simac van toepassing is.”

Contactgegevens
E erwin.van.de.schoot@simac.com
T +31 (0)40 258 27 50   
F +31 (0)40 258 27 07
M +31 (0)6 515 971 76
W www.simac.com