Even voorstellen: Ron Koenen van KPE Groep

Artikel
Even voorstellen: Ron Koenen van KPE Groep

KPE Groep initieert, ontwikkelt en organiseert ontwikkelprogramma's en ontwikkeltools voor mensen die werkzaam zijn in de bouw-techniek-vastgoedbranche. Het bedrijf heeft Business Seats en is rond thuiswedstrijden van PSV te vinden in de Business Club. Ron Koenen van KPE Groep over het bedrijf.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Bijzonder bij KPE Groep is dat de kernwaarden centraal staan bij al onze activiteiten. Deze kernwaarden zijn: persoonlijk, klantgericht, kwaliteit, innovatief en betrouwbaar.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Wij bezoeken PSV met onze partners. Dat zijn echte peoplebuilders die samen met ons mensen willen ontwikkelen binnen de bouw-, techniek- en vastgoedbranche. Wij willen dat zij zich blijven ontwikkelen in hun vak of doorgroeien in functie.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“De overeenkomst in aanpak om doelen te bereiken van PSV en KPE Groep. Allebei handelen we vanuit kernwaarden met partners, (strategische) doelstellingen om op een specifieke en creatieve wijze te bereiken.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Dat het ons helpt om ons netwerk van peoplebuilders uit te breiden.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Eric Gerets, want hij zette tijdens zijn gehele loopbaan als speler en trainer alle talenten in om voor de verschillende clubs en het nationale team van België topprestaties te leveren. Dit deed hij met een onuitputtelijke energie ten gunste van het resultaat.”


Bedrijfsnaam: KPE Groep
Adres: Bassin 120
Postcode: 6211 AK
Vestigingsplaats: Maastricht
Telefoonnummer: 0850160578
E-mailadres: r.koenen@kpe.nl
Website: www.kpe.nl