Even voorstellen: Pim van der Linden, A2B Security

Artikel
Even voorstellen: Pim van der Linden, A2B Security

A2B Security is een installatiebedrijf dat zich specialiseert in het leveren en installeren van beveiligingsinstallaties. Daarbij moet gedacht worden aan alarmsystemen, brandmeldinstallaties, camerasystemen en systemen voor toegangscontroles. Met onze eigen 24/7 servicedienst geven wij klanten de zekerheid en kwaliteit die zij van ons mogen verwachten. A2B Security heeft stoelen in de Business Club.

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?   
"In eerste instantie heb ik voor PSV Business gekozen om onze relaties een gezellige middag of avond te bezorgen. Het netwerken is daarnaast mooi meegenomen. Er worden veel leuke evenementen georganiseerd, een prettige manier om kennis te maken met andere bedrijven in het netwerk."

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
"Het gastvrije Brabantse karakter en de professionaliteit."

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?   
"Jan van Beveren. De zekerheid die PSV had met hem onder de lat, bieden wij onze klanten."

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?          
"Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedereen. Of we nu een woonhuis moeten voorzien van apparatuur of een bedrijfspand, wij vinden het belangrijk dat iedereen met alle vragen bij ons terecht kan. Daar zijn we immers specialist voor."

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?         
"We bezoeken de wedstrijden van PSV met onze relaties. Een leuke, ontspannen manier om bij te praten. De wedstrijdagenda is ook zo gevuld, alle relaties die ik hiervoor benader zijn razend enthousiast."

Contactgegevens
Adres: Lagedijk 29, Helmond
Postcode: 5705 BX  
Telefoonnummer: 06-10022113   
E-mailadres: info@a2bsecurity.nl    
Website: www.a2bsecurity.nl 

Bekijk ook