Even voorstellen: Mathieu van der Kruijs, Schildersbedrijf van der Kruijs

Artikel
Even voorstellen: Mathieu van der Kruijs, Schildersbedrijf van der Kruijs

Schildersbedrijf van der Kruijs zorgt met behang- en schilderwerk in alle soorten en kleuren, kleuradvisering, glaswerk, (glas)folies, vloercoatings en meerjarenonderhoud voor waardevermeerdering van het vastgoed van haar klanten. Eigenaar Mathieu van der Kruijs (links op de foto) heeft stoelen in Restaurant De Blauwe Lotus en stelt het bedrijf aan u voor.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Wij zijn in een woord schilderkrachtig. Ons bedrijf en onze bedreven medewerkers zijn zeer daadkrachtig in ons vakgebied, flexibel en schakelen met korte lijntjes. Het nakomen van afspraken en klachtafhandeling zijn onze troeven.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Met potentiele relaties uit het hele land, maar ook met bestaande relaties om de onderlinge band te onderhouden. Het serieus invullen van wedstrijdprogramma vergt tijd en energie maar werpt wel degelijk zijn vruchten af.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business heeft gekozen?
“Al ruim 25 jaar zijn wij trouw lid van PSV Business. De professionaliteit van PSV Business sluit naadloos aan bij ons bedrijf. Vandaar ook dat PSV ons bedrijf op haar leveranciers-lijst heeft staan.”

Wat betekent PSV Business voor uw bedrijf?
“PSV Business verbindt en creëert een platform voor en door ondernemers welke op een ontspannen manier met elkaar in contact kunnen komen en waaruit een vruchtbare samenwerking kan ontstaan.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?
“Een betrouwbare en langdurige samenwerking. Wij willen niet voor het korte gewin gaan, maar een gedegen relatie opbouwen met wederzijds vertrouwen.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Jürgen Locadia is een zeer gedreven aanvaller die zich na enkele tegenslagen nog sterker in het team profileert. Daar kan ik me erg goed in vinden.”

Contactgegevens
Schildersbedrijf van der Kruijs
Adres: Verdunplein 10 - Eindhoven
Postcode: 5627 SZ
Telefoonnummer: 040-2457700
E-mailadres: info@vanderkruijs.nl
Website: www.schilderkrachtig.nl