Even voorstellen Harry Raaijmakers en Ruud Maipjo van 2CRE8

Artikel
Even voorstellen Harry Raaijmakers en Ruud Maipjo van 2CRE8

2CRE8 is een bedrijf dat voorziet in personal coaching en mensen helpt richting een gezonde leefstijl. Door fysieke training, coaching in voeding en omzetting van mindset creëren zij de sterkste versie van hun klanten. 2CRE8 is iedere wedstrijd te vinden in de Business Club. Harry Raaijmakers (hier uiterst rechts op de foto naast Ruud Maipjo) over zijn bedrijf.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“We hebben een enorme bak aan ervaring in de (top)sportwereld en kunnen mensen ook echt naar succes coachen. Daarnaast hebben wij natuurlijk een prachtige studio in het Philips stadion. Een toplocatie.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
Medewerkers, klanten en relaties. Bovendien biedt PSV Business ons een platform om in een leuke en sportieve setting in aanraking te komen met ondernemers en bedrijven uit de regio. Wij hopen ons netwerk en de bekendheid van ons bedrijf te vergroten.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?
“Businessleden kunnen ons benaderen voor een 1 op 1-traject of een traject met kleine groepjes. Wij bevorderen de energie, gezondheid en leefstijl van mensen. Ook coaching naar businesssucces is mogelijk. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn goud waard om goed te kunnen ondernemen.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“PSV business is een netwerk in een sportieve omgeving. Dit sportieve karakter delen we uiteraard. Het nauwe contact met PSV is er natuurlijk ook omdat we in het stadion gevestigd zijn en helemaal omdat PSV Vrouwen fysiek wordt begeleid door ons in onze studio."

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Mark van Bommel. Naast zijn fysieke eigenschappen in het spel, is hij zijn dromen waar gaan maken in het buitenland en daarin ook succesvol geweest. Als trainer is hij nu bezig om successen te creëren met PSV O19. Hij denkt dus, evenals wij, ook aan de lange termijn.”


Contactgegevens 2CRE8 Coaching & Training
Adres: PSV-laan 81
Postcode: 5616 LX
Vestigingsplaats: Eindhoven
Telefoonnummer: 0610505015
E-mailadres: harry@2cre8.pt
Website: www.2cre8personaltraining.nl