Elten blijft Official Sponsor

Artikel
Elten blijft Official Sponsor

Elten Safety Shoes heeft hun contract met een jaar verlengd en blijft tot medio 2019 aan de club verbonden. Daarnaast is het van oorsprong Duitse bedrijf komend seizoen trotse huurder van een Business Room in het Philips Stadion.

Speciale PSV-editie
Elten heeft afgelopen seizoen de voeten van alle stewards, werkzaam in en rondom het Philips Stadion, met een 3D-scan gemeten. Vervolgens zijn zij allemaal voorzien van de best passende veiligheidsschoenen. Komend seizoen wordt deze samenwerking uitgebreid, en komt er een speciale PSV/Elten limited edition van de Elten veiligheidsschoen.

‘Samen staan we sterk
'
Namens PSV tekende commercieel directeur Frans Janssen het contract: “De geste van Elten voor de stewards die zich dag en nacht inzetten voor de club waarderen wij enorm. Dat zij nu hun contract verlengen en uitbreiden met een Business Room past in het plaatje dat we samen voor ogen hebben. De gezamenlijke PSV-editie van de veiligheidsschoen is daar ook een perfect voorbeeld van. Zoals Elten het zegt: ‘Samen staan we sterk’.”

Showroom met nieuwste technologieë
n
“Door onze Business Room kunnen we nog meer gasten verwelkomen in het Philips Stadion”, vertelt Rob Rooijakkers van Elten. “Deze Business Room is voorzien van een prachtige showroom met de allernieuwste schoentechnologieën. Tevens hebben onze collega’s van de buitendienst hier een werkplek en kunnen zij hier onder het genot van een kop koffie hun klanten kunnen ontvangen.”

Over Elten
Elten veiligheidsschoenen werd in 1910 door Johann van Elten opgericht. Hij bracht de eerste veiligheidsschoen op de markt die gemaakt was van leer in plaats van het tot dan toe gebruikelijke hout. Met productiefaciliteiten in Duitsland en Slowakije ontwikkelt en produceert Elten voor elke doelgroep, van ZZP tot en met de grote industrie, veiligheids- en beroepsschoenen, jaarlijks zo’n 2,3 miljoen paar, welke in 19 landen verkocht worden. Middels de samenwerking met PSV hoopt ELTEN de club niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook de PSV-community bewust te maken dat kwalitatief hoogwaardig veiligheidsschoeisel niet zwaar, lomp en saai hoeft te zijn.

Bekijk ook