Eindhoven Business in teken PSV Business

Artikel
Eindhoven Business in teken PSV Business

In de nieuwste editie van het magazine Eindhoven Business wordt veel aandacht besteed aan PSV Business. Het businessblad stelt onder anderen het salesteam van de club aan u voor en verhaalt over de manier waarop het salesteam van PSV ondernemers bij elkaar brengt.

Pion Steeg
Het magazine Eindhoven Business wordt uitgegeven door PSV Businesslid Pion Steeg. In elke editie vallen succesverhalen te lezen met of over twee businessleden van PSV die elkaar hebben leren kennen via PSV Business. In elke editie leest u ook een column van een medewerker van PSV Business.

Over het stuk   
Het PSV-salesteam is de spil van een grandioos regionaal bedrijvennetwerk. “Wij brengen organisaties bij elkaar”, aldus Nick de Graaf in Eindhoven Business, salesmanager van PSV. Het team, verantwoordelijk voor sales en hospitality bestaat uit negen personen. De Graaf is de salesmanager, Mariska Elfrink, Tom van Dijk, André Ooijer en Sander Jacobs zijn accountmanagers en worden ondersteunt door Geerte de Leeuw, Miranda Hoonhout, Inge van Rhee en Helene van der Linden. Samen beheren zij 2.500 business seats, verdeeld over 500 relaties. En al die relaties verdienen aandacht. Dat betekent voor het team vooral heel veel bedrijfsbezoeken. De Graaf: “Werken in dit salesteam doe je er niet bij, zoals de buitenwereld wel eens denkt. Het is meer dan een fulltime job. We werken gedurende kantooruren en daarbuiten, zoals tijdens PSV-events en uiteraard de wedstrijden. Het is een mentaliteit en die je zet je niet na 17.00 uur uit.”

Bekijk ook