Driessen Autogroep levert spelersauto's

Artikel
Driessen Autogroep levert spelersauto's

Op sportcomplex De Herdgang zijn maandag de nieuwe auto’s aan de spelers van PSV uitgereikt. Komend seizoen rijdt de PSV-selectie in gloednieuwe Alfa Romeo’s van Driessen Autogroep. De bolides vormen de voorhoede van in totaal negentig auto’s die de Driessen Autogroep dit jaar aan de Eindhovense club levert.

Op het parkeerterrein van het sportcomplex van PSV werden de auto’s door supporters van de club aan de spelers overhandigd. Driessen Autogroep had een Italiaans marktje georganiseerd om de samenwerking met PSV feestelijk te introduceren. De auto’s zijn het resultaat van een samenwerking die PSV en de Driessen Autogroep, een officiële vertegenwoordiger van Alfa Romeo in Nederland, eerder dit jaar tekenden.

Sportiviteit en passie
“De sportiviteit en passie spatten van dit Italiaanse automerk af en dat sluit naadloos aan bij PSV,” aldus Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “Als topsportorganisatie streven we altijd naar het allerbeste. Daarom kozen de spelers van PSV met de Stelvio, Giulia en Giulietta voor een brede selectie topsporters uit het aanbod van het sportieve Italiaanse premiummerk. De manier waarop de Driessen Autogroep en Alfa Romeo deze presentatie samen met ons organiseerde, zegt veel over onze gezamenlijke ambities.”

Perfecte match
“Met de overhandiging van deze eerste groep van in totaal negentig auto’s aan PSV voegen we de daad bij het woord en maken we onze samenwerking voor de fans van PSV en de liefhebbers van het Italiaanse ‘il cuore sportivo’ tastbaar,” verklaart François Driessen, eigenaar van de Driessen Autogroep. “Een topclub uit Eindhoven die vertrouwt op de Italiaanse kwaliteit en passie van een automotive partner die zijn basis eveneens in Eindhoven heeft; een betere match kan ik me in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen niet indenken.”

De komende maanden zal Driessen geleidelijk ook de overige zestig auto’s – een mix van Alfa’s Giulia, Stelvio, Giulietta, Mito en 4C inclusief de Quadrifoglio topmodellen van de Stelvio en Giulia – aan het bestuur en medewerkers van PSV leveren.

Bekijk ook