Captains of Industry samen in Philips Museum

Artikel
Captains of Industry samen in Philips Museum

Op een voor PSV wel heel bijzondere locatie ontving PSV begin april de top van het Nederlandse en aan PSV gelieerde bedrijfsleven om te dineren tijdens het jaarlijkse door PSV georganiseerde Captains Dinner.

Gloeilamp
Daar waar onze founder haar eerste gloeilampen produceerde heette PSV de leidinggevenden en bestuurders van Nederlandse topbedrijven of instellingen welkom voor een bijzonder samenkomen. In het Philips Museum te Eindhoven dineerden de gasten op topniveau. Voor deze gelegenheid werd het pand waar in het verleden lampen werden gemaakt omgetoverd tot een dinerlocatie.

Traditie       
Eens per jaar organiseert PSV het Captains Dinner. Een uitgebreid samenkomen waar een select gezelschap, bestaande uit een afvaardiging van PSV’s Sponsors en Partners, kopstukken uit het bedrijfsleven, het bestuur van PSV, de Raad van Commissarissen van de club, de hoofdcoach en enkele spelers – ditmaal Luuk de Jong, Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet – bij aanwezig zijn. Een traditie die breed wordt gewaardeerd onder deze captains of industry. Mark van Bommel was er voor het eerst bij als hoofdcoach van PSV.