Businessleden in Beeld: Zander Colears van Cegeka Nederland B.V.

Artikel
Businessleden in Beeld: Zander Colears van Cegeka Nederland B.V.

Cegeka is één van de bekendste ICT-groeibedrijven in de lage landen. Het helpt bedrijven met hun digitale transformatie, agile ontwikkeling, trusted cloudoplossingen en 24/7 managed services. Het afgelopen jaar haalde het bedrijf, waar in totaal zo’n 4.000 mensen werken een omzet van 450 miljoen euro. Het PSV Businesslid heeft vestigingen in de BeNeLux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië.

Netwerken bij PSV
“We hebben de ambitie om de komende jaren flink te groeien en zeker ook in Nederland. Daarvoor waren we op zoek naar een platform dat ons kon helpen om te netwerken. PSV past perfect in dat plaatje. De vier stoelen in de Business Club gebruiken we om zowel bestaande klanten als prospects te fêteren.”

Belgische klanten
“Niet alleen Nederlandse klanten vinden het leuk om het bezoekje te brengen aan het Philips Stadion. Ook onze Belgische gasten vinden het heel bijzonder. En dat is ook niet zo vreemd. Belgische spelers hebben het de afgelopen jaren fantastisch gedaan bij PSV. Gerets, Nilis, Simons en onlangs nog Mertens. Als ik me niet vergis hebben er de afgelopen decennia meer dan tien Belgische spelers bij PSV gespeeld.”

Nederlands voetbal

“Het Nederlandse voetbal is aangenaam om naar te kijken: het is aanvallend, open en sportief. Daar houd ik van. Ondanks het mislukte seizoen, heb ik verschillende mooie wedstrijden gezien. Hopelijk zijn de resultaten volgend jaar beter.” 

Pröpper
“Ik kan heel erg genieten van Davy Pröpper. Zijn balgevoel en zeker ook zijn overzicht… prachtig. Ik hoop dat hij nog een seizoen blijft bij PSV.”

Frisse wind

“Ik ben blij dat Cocu nog minstens een seizoen blijft. Hij heeft PSV twee keer kampioen gemaakt en verdient dan ook wat krediet. Maar een frisse wind door de selectie is wel nodig. Wat mij betreft hoeven er niet per se grote namen te komen. Geef de eigen jeugd ook de kans. En wellicht nog een paar leuke Belgische spelers.”

Cegeka Nederland B.V.

Flight Forum 89, 5657 DC Eindhoven                                                                   
T: 0318 410 000 
I: www.cegeka.com

Cegeka Nederland B.V.
Bastion 4, 3905 NJ Veenendaal

Bekijk ook