Businessleden in Beeld: Hans van Roosmalen van Baetsen Groep

Artikel
Businessleden in Beeld: Hans van Roosmalen van Baetsen Groep

De Baetsen-Groep is actief in de logistieke- en afvalsector en op het gebied van bouwstoffen en grond- en sloopwerken. Het familiebedrijf heeft ruim 250 medewerkers in dienst, en onderscheidt zich onder andere in exceptioneel transport waarbij de naadloze aansluiting van horizontaal en verticaal transport een grote meerwaarde biedt. Daarnaast is het van oorsprong Brabantse bedrijf actief in inzameling, sortering en recycling van afvalstromen.

Drukbezette stoelen
“We hebben met Baetsen-Groep vier stoelen in de Erwin Koeman-zaal. Die zijn altijd bezet. Iedere wedstrijd nemen we klanten mee. We verdelen de kaarten binnen ons bedrijf, zodat iedereen de kans krijgt om hun klanten mee te nemen naar een wedstrijd van PSV.”

Rood-witte bril
“Ik ben al van jongs af aan een enorme PSV-fan. Vroeger werd me al verweten dat ik een rood-witte bril op had, en dat is nog steeds zo. Ik ben geboren en getogen in Veldhoven, en van daaruit gingen we met vrienden al op jonge leeftijd naar PSV kijken op de jongensrang. Vanaf een jaar of tien mochten we zelf op de fiets. We hadden het grootste plezier als PSV gewonnen had, maar als ze verloren dan was de stemming op de terugweg een stuk slechter.”

Zakelijke omgeving
“Veel van onze klanten vinden voetbal leuk. We hebben toegang tot de PSV Business Club, en dan kun je relaties toch meer bieden dan met tribuneplaatsen. We maken er een gezellige, informele avond van, in een toch zakelijke omgeving.”

Klantencontact
“Het bezoeken van de wedstrijden is voor ons meer een gezellig uitje dan directe business. We willen onze klanten op een leuke manier beter leren kennen. Als je iets voor een relatie organiseert, zoals een wedstrijdbezoek, schept dat een bepaalde band waar naderhand handel uit kan komen.”

Contact:
Locht 100, 5504 RP  Veldhoven
T: +31 (0)40 - 205 44 00
E: info@baetsen.com
W: www.baetsen.com