Businessleden in beeld: Ad Geerts van Porsche Centrum Eindhoven

Artikel
Businessleden in beeld: Ad Geerts van Porsche Centrum Eindhoven

Onder de verzamelnaam Porsche Groep Zuid zijn Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht het officiële Porsche dealerkanaal voor Noord-Brabant en Limburg. Ook Bentley Maastricht en PGZ Luxury Cars, een kanaal voor exclusieve occasions, vallen onder hetzelfde bedrijf. Daarnaast is Porsche Centrum Eindhoven speciaal door Porsche AG gecertificeerd als Porsche Classic Partner. Passend bij het ‘sportiefste dealer’ imago dat Porsche Centrum Eindhoven al jaren heeft, voelen de showrooms als clubhuizen, de medewerkers als medeliefhebbers, is het bedrijf actief in de autosport en worden er vele evenementen voor klanten georganiseerd. Ad Geerts over het bedrijf.

Hoogste niveau
“Ons bedrijf heeft haar oorsprong in Eindhoven en daarom vinden we het belangrijk dat we PSV ondersteunen. Daarnaast is PSV belangrijk voor ons zakelijke netwerk; veel van onze relaties zijn tevens Businesslid. Ook is PSV een sportbedrijf dat opereert op het hoogste niveau en dat heeft veel raakvlakken met onze eigen activiteiten. Daar komt bij dat het een hele mooie en leuke club is. Dat is belangrijk omdat wedstrijden en dergelijke vaak in je vrije tijd zijn, maar ook omdat juist dat de sfeer is waarin we ons graag met relaties begeven.”

Actief
“PSV is gelukkig heel actief met het organiseren van Business events en daar komt meerwaarde uit. Een lidmaatschap van de PSV Business levert soms indirect een mooie samenwerking op. Je spreekt iemand bij PSV, komt hem of haar in het vervolg nog eens tegen en daar rolt dan weer een samenwerking uit.”

Informele setting
“Wij bekijken de wedstrijden vanaf onze Business Seats in de Blauwe Lotus. We nodigen klanten uit of gaan gewoon met collega’s of vrienden. De setting is toch wat informeler en daar draait het voor ons ook om. Het gaat om het ontmoeten van mensen, de gezelligheid en het lekkere eten. En laten we het voetbal niet vergeten, dat moet ook van kwaliteit zijn.”

Beleving
“Persoonlijk vind ik voetbal leuk en gaat mijn voorkeur uit naar PSV, maar ik zou mezelf geen diehard fan noemen. Mijn interesses in sport zijn zeer breed. Maar sinds ik bij Porsche Centrum Eindhoven ben gaan werken is mijn affectie met voetbal gegroeid. Door het voetbal op deze manier te beleven ga je het vanzelf steeds leuker vinden.”


Contactgegevens
De Scheper 305, 5688 HP Oirschot
T: +31 (0) 88 8 911 911
E: info@porschecentrumeindhoven.nl
W: www.porschecentrumeindhoven.nl