ASML-personeel sluit leefstijlprogramma af in stijl

Artikel
ASML-personeel sluit leefstijlprogramma af in stijl

Met een boksclinic van Robbie Hageman, wereldkampioen thaiboksen en eigenaar van boksschool ‘Out of the Boks’ in Valkenswaard hebben personeelsleden van ASML een door de PSV Foundation aangeboden leefstijlprogramma afgesloten.

Clinics      
Tijdens het twaalf weken durende leefstijlprogramma van de PSV Foundation maken personeelsleden (in dit geval die van ASML) kennis met verschillende sporten. Daarnaast worden er lessen gegeven om de persoonlijke leefstijl van deelnemers te verbeteren. Gedurende het programma worden deelnemers middels verschillende clinics gestimuleerd om meer te bewegen. Dit gebeurt op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Deelnemers komen onder andere in aanraking met tennis, atletiek, badminton, roeien en (thai)boksen. Zo poogt de PSV Foundation een sport of manier van bewegen te vinden die bij een deelnemer persoonlijk past.

Het programma wordt per september ook aangeboden aan Strukton Worksphere, ASML gaat door met een tweede groep van vijftig werknemers.

Interesse?   
Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Co√∂rdinator van de PSV Foundation.

   

Bekijk ook