Aon Nederland verbonden aan PSV Business

Artikel
Aon Nederland verbonden aan PSV Business

Aon Nederland verzorgt dit seizoen de verzekeringen van alle spelers van PSV 1 en Jong PSV. De gespecialiseerde verzekeringsmakelaar heeft zich met die deal tot en met medio 2021 verbonden aan PSV Business.

Wensen ingewilligd
Financieel Manager Jaap van Baar en Manager New Business Mariska Elfrink zijn blij met de deal met Aon, voorheen Wannet Sports Insurance: “Bjorn Rijgersberg en Joseph Wannet hebben jarenlange ervaring op het gebied van spelersverzekeringen. Zij presteren net als PSV op het hoogste niveau en hebben veel kennis van topsport. Hun pakket aan verzekeringen sluit precies aan bij de wensen van PSV en van onze spelers en draagt bij aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.”

Trouwe relatie
Joseph Wannet en Bjorn Rijgersberg zijn ook verheugd en trots met deze lange termijn relatie: “De topclub PSV is al vele jaren een goede en trouwe relatie van ons kantoor en het wederzijds vertrouwen is enorm groot. Wij zullen er dan ook alles aan blijven doen om zowel de jonge aanstormende talenten van PSV alsmede de topspelers op de juiste wijze te verzekeren.”