Van Kaathoven groeit door binnen sponsorpiramide PSV

Artikel
Van Kaathoven groeit door binnen sponsorpiramide PSV

Afval- en grondstoffenspecialist Van Kaathoven heeft zich voor de komende vier jaar als official sponsor verbonden aan PSV. Van Kaathoven en PSV ondertekenden eerder deze maand een verbintenis, die per juli 2019 is ingegaan.

Promotie
Van Kaathoven was al voor langere tijd bekend bij PSV. De afval- en grondstoffenspecialist huurde afgelopen seizoen een Business Room in het Philips Stadion. Na verschillende gesprekken met PSV gevoerd te hebben, betreden zij nu de sponsorpiramide van de club. Vanaf oktober gaan zij de dienstverlening op het gebied van afvalverwerking in het stadion en op PSV Campus De Herdgang verzorgen.

Grotere rol
“Wij zijn ontzettend trots om het ambitieuze Van Kaathoven aan ons sponsorhuis toe te voegen”, reageert Frans Janssen. “Het zegt veel dat een partij waarmee wij samenwerken zich voor een langere tijd aan de club wil verbinden en dat bovendien doen middels een grotere rol. De komende jaren zullen we dat onderstrepen met wederzijdse acties”, aldus de commercieel directeur van PSV.

Rood en wit
De komende weken slaan Van Kaathoven en PSV de handen ineen om invulling te geven aan deze duurzame samenwerking. “Rood en wit zijn ook ónze kleuren, dus daar zat al een goede match. Samen met PSV gaan we op onverschrokken wijze aan de slag om aan deze kleuren de komende jaren een randje groen toe te voegen. We gaan samenwerken met de club, de spelers, het stadion én uiteraard de fans om alle mogelijkheden van afval uit te lichten en deze zoveel mogelijk terug te brengen als nieuwe grondstof”, aldus Rob Meulendijks (CEO).