PSV verlengt met 6D Sports Nutrition

Artikel
PSV verlengt met 6D Sports Nutrition

PSV heeft het contract met 6D Sports Nutrition voor de duur van een seizoen verlengd. 6D Sports Nutrition is sinds 2019 Official Supplier op het gebied van sportvoeding bij de club.

Wetenschappelijke basis
Binnen de sportwereld zijn voeding en supplementen een steeds bepalender thema. PSV erkent het belang en de werking ervan en heeft in 6D Sports Nutrition een betrouwbare partner gevonden. Het bedrijf baseert haar producten op zes dimensies: een wetenschappelijk bewezen effect, een dopingvrije samenstelling, getest door atleten, innovatief onderzoek, pure ingrediënten en een geavanceerde productie. De wetenschappelijk op maat gemaakte producten van 6D Sports Nutrition zijn de ideale toevoeging bij de fysieke begeleiding van de spelers van PSV.  

Grote tevredenheid   
De wetenschappelijk op maat gemaakte producten van 6D Sports Nutrition zijn de ideale toevoeging bij de fysieke begeleiding van de spelers van PSV, beaamt Wart van Zoest, clubarts van PSV en sinds de start betrokken bij de samenwerking tussen PSV en 6D Sports Nutrition. “De wetenschappelijke basis, het innovatieve karakter en de intentie om samen te verbeteren spreekt ons enorm aan in deze samenwerking”, zegt Van Zoest. “6D Sports Nutrition biedt ons een compleet assortiment sportvoeding die uitgebreid is getest en daardoor gegarandeerd dopingvrij is. We zijn daarom heel blij dat de samenwerking is verlengd.”

Club breed gebruik
Naast het eerste elftal gebruikt PSV het aanbod van 6D Sports Nutrition bij de begeleiding van PSV Vrouwen, Jong PSV en – indien noodzakelijk – spelers van de PSV Academy. Het Belgische 6D Sports Nutrition is ontstaan uit een samenwerking tussen het gerenommeerde Athletic Performance Center (Bakala Academy) aan de universiteit van Leuven (KU Leuven) en Medix Laboratoires, een toonaangevende Belgische producent van voedingssupplementen. Samen ontwikkelden zij een gamma dat volledig gericht is op het verbeteren van sportieve prestaties.

Duurzame samenwerking
“PSV investeert bij voorkeur in duurzame samenwerkingsverbanden”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur over de verlenging van het contract. “Al onze specialisten zijn lovend over de producten van 6D Sports Nutrition. Daarnaast krijgen het bedrijf van ons de ruimte om hun aanbod te verbeteren. Wij zijn blij dat voort te kunnen zetten”, aldus Janssen.