PSV & SoccerLAB verlengen hun contract tot eind 2024

Artikel
PSV & SoccerLAB verlengen hun contract tot eind 2024

PSV heeft het contract met SoccerLAB tot eind 2024 verlengt. Hiermee is het platform van SoccerLAB al bijna 10 jaar verbonden aan de club.

Data gedreven
SoccerLAB is een data gedreven platform dat voor elke technische tak ingezet kan worden. Denk hierbij aan coaching, scouting en prestaties. Het platform wordt wereldwijd door verschillende Europese topclubs gebruikt zoals PSG, Club Brugge, PSV en meer.

Roy Smits, Manager ICT bij PSV, is erg tevreden over de langdurige samenwerking met SoccerLAB: “SoccerLAB is al bijna 10 jaar een onmisbare tool voor onze club. Het eerste elftal, maar ook de jeugd, PSV Vrouwen én de eSports spelers maken dagelijks gebruik van SoccerLAB. SoccerLAB combineert verschillende soorten data om slimmer en meer data gedreven keuzes te kunnen maken voor zowel club als spelers.”

Lange termijnvisie
Ook Steven Belen, CEO van SoccerLab, verheugt zich op de voortzetting van de samenwerking: “We zijn enorm blij dat PSV heeft gekozen om het contract met ons te verlengen. PSV is een club waar we een langdurige samenwerking mee hebben, hun duidelijke lange termijnvisie sluit perfect aan bij onze diensten.”

Bekijk ook