Nieuws | GASSAN blijft Official Timekeeper van PSV

Artikel
Nieuws | GASSAN blijft Official Timekeeper van PSV

GASSAN verlengt de samenwerking met PSV. De Nederlandse diamant- en juwelenhandel blijft tot minstens medio 2025 zichtbaar in het Philips Stadion.

Official Timekeeper
GASSAN is Official Timekeeper van PSV. Supporters en relaties in het Philips Stadion herkennen dat onder meer als kort voor het einde van de eerste en tweede helft een aftelklok van GASSAN prominent op alle LED-Boarding verschijnt. Voor GASSAN is de voetballerij een enorm belangrijke aangelegenheid. Het bedrijf is al jarenlang verbonden aan verschillende Eredivisieclubs, waaronder sinds 2016 aan PSV.

Langdurige relatie
Met de contractverlenging zetten PSV en GASSAN koers naar een tienjarig partnerschap. “PSV hecht waarde aan langdurige relaties”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “Vanzelfsprekend ben ik blij dat GASSAN zich voor een langdurige periode aan ons verbindt. GASSAN is een nationaal en internationaal erkend A-merk waarmee wij merk- en kernwaarden delen. Het is een familiebedrijf dat continu innoveert om hoge kwaliteit na te streven. Daar herkennen wij onze club in.”

Voetbal hoog in het vaandel  
GASSAN staat voor traditioneel lange relaties en voetbal staat bij iedereen binnen onze organisatie hoog in het vaandel”, vult Benno Leeser topman van GASSAN aan. Wij zijn  heel blij dat wij de samenwerking met onze vrienden in Eindhoven hebben kunnen continueren.”