Japans restaurant Ikigai geopend in Philips Stadion

Artikel
Japans restaurant Ikigai geopend in Philips Stadion

Met Ikigai Eindhoven verwelkomt het Philips Stadion een nieuw Japans restaurant. Vanaf donderdag 5 maart is het mogelijk om op de vierde verdieping te komen dineren met uitzicht op het veld. Er is tevens een lunchmenu beschikbaar.

Japanse gastronomie
Chef-kok Jeremy Chen wil zijn gast verrassen met een uitgebreid aanbod aan gerechten uit de traditionele Japanse keuken en zijn eigen persoonlijke twist. "Je wordt uitgedaagd door de Omakase sushi en Japanse BBQ gerechten die gecombineerd wordt met sake en cocktails. We garanderen dat je bij je laatste bite alweer uitkijkt naar je volgende bezoek." Ikigai is daarnaast beschikbaar als vergaderlocatie en voor besloten feesten en evenementen.

Passie
“Ikigai staat voor passie, de reden waarvoor je opstaat. Mensen weer blij maken, dat is mijn Ikigai”, legt Chen uit. “Het is een uitdaging dat ik twee werelden kan laten proeven en laten zien. Echte authentieke smaak van de Aziatische keuken en de opmaak vanuit de Franse keuken. Dat mensen dat dan ook kunnen waarderen, dan is mijn dag gemaakt”, vertelt Chen in een video over het restaurant. Daarin speelt ook Aniek Nouwen van PSV Vrouwen een rol.

Bekijk hieronder de video over Ikigai met Jeremy Chen en Aniek Nouwen


Ikigai is gevestigd in het Philips Stadion op Frederiklaan 10 in Eindhoven, ingang 7, 4de etage. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur en tijdens alle thuiswedstrijden van PSV.

Op wedstrijddagen biedt Ikigai in samenwerking met PSV een speciaal arrangement aan voor PSV Businessleden. Zakelijke relaties genieten van voetbal in combinatie met culinaire hoogstandjes. Interesse in een wedstrijdarrangement bij Ikigai Eindhoven? Neem dan contact op met PSV Business via business@psv.nl of telefoonnummer 040-2505 531. Reserveren voor een lunch of diner kan via www.ikigai-eindhoven.nl.

Bekijk ook