Intelectric en Dommel 18 langer aan PSV verbonden

Artikel
Intelectric en Dommel 18 langer aan PSV verbonden

PSV, Intelectric en Dommel 18 hebben een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide partijen zijn sinds 2018 aan PSV verbonden en verlengen deze samenwerking in elk geval tot de zomer van 2024.

Solidariteit 
Totaalinstallateur Intelectric uit Eersel en restaurant-steakhouse Dommel 18 uit Eindhoven onderhouden gezamenlijk een Business Room genaamd De Intelectric - Dommel 18 Business Lounge. Deze is gesitueerd op de eerste verdieping van de zuidoost hoek in het Philips Stadion. De verlenging met deze twee partners betekent een voortzetting van een succesvol en prettige samenwerking van de afgelopen jaren. “Wij zijn blij dat wij de samenwerking hebben kunnen verlengen en dat deze twee bedrijven uit de regio nog langer aan PSV verbonden blijven”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “Intelectric en Dommel 18 huren één van de grootste Business Rooms in ons stadion. Dat zij juist in deze tijd besluiten te verlengen, getuigt van solidariteit en vertrouwen in de kracht van PSV Business.”

Vol vertrouwen 
De lounge biedt tijdens thuiswedstrijden van PSV onderdak aan circa tweehonderd gasten en vormt daarmee een thuisbasis voor een grote groep ondernemers die samen genieten van de wedstrijden, contacten leggen en zaken doen. Daarnaast is De Intelectric – Dommel 18 Lounge buiten wedstrijddagen te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, feesten en partijen. “Wij roepen altijd: zaken doen bij PSV als een kampioen”, zegt Ruud Bakker, eigenaar van Dommel 18. “Ook in deze tijden zijn wij van mening dat voetbal mensen en bedrijven verbindt. Daarom zien wij de toekomst van de lounge en haar leden, samen met PSV, vol vertrouwen tegemoet.”

John Ketelaars, directeur van Intelectric, sluit zich daar bij aan: “Als klein kind was ik al supporter van PSV. Met de realisatie van deze lounge is in het verleden een droom in vervulling gegaan. Samen met onze leden bewijzen wij dat het in het bedrijfsleven gaat om wie je kent en dat relaties je door goede en slechte tijden heen helpen. Onze slogan – ‘een kwestie van de juiste connecties’ – is actueler dan ooit.”

Intelectric
Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit drie werkmaatschappijen, welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialisme: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly technologie.

Dommel 18
Steakhouse Dommel 18 is als restaurant gevestigd in de bekende Dommelstraat in Eindhoven. Daarnaast beschikt Dommel 18 ook over een Business Club ‘Business Club @ Dommel 18’. Dat is een ondernemersvereniging voor het MKB waarin vele branches uit Eindhoven en omgeving vertegenwoordigd zijn. Deze sfeer en manier van netwerken willen ze ook de komende jaren voortzetten in de Intelectric – Dommel 18 Business Lounge.

Bekijk ook