Fit4Business: TopSupport Keuringen voor leden PSV Business

Artikel
Fit4Business: TopSupport Keuringen voor leden PSV Business

Leden van PSV Business kunnen per direct en exclusief profiteren van de medische kennis van TopSupport. De Medisch Partner van PSV, onderdeel van St. Anna Zorggroep, biedt leden de mogelijkheid om zich uitgebreid medisch te laten keuren.

Kennis en ervaring breed inzetten
Werken op topniveau vraagt om topprestaties. De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost-Brabant. TopSupport biedt de sportmedische zorg aan álle spelers van PSV: de A-selectie, Jong PSV, PSV Vrouwen en jeugd. Denk hierbij aan blessurepreventie, medische behandelingen en sportmedische keuringen. “De kennis en ervaring die opgedaan wordt in de begeleiding van topsporters willen we ook delen met het bedrijfsleven”, vertelt Thea Sybesma, lid raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep.

Maatschappelijk betrokken
PSV en Topsupport zijn niet alleen partners als het gaat om de sportgezondheid van spelers. Zij zijn ook al jaren maatschappelijk actief. Gezamenlijk pakken zij projecten op om het belang van bewegen en een gezonde levensstijl onder een breed publiek binnen de Brainportregio onder de aandacht te brengen. “Ook managers en bestuurders moeten prestaties op topniveau leveren. Zij moeten er daarom voor zorgen dat ze gezond en fit blijven”, aldus Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Wij bieden alle leden van PSV Business in samenwerking met TopSupport de Fit4Business Keuringen aan om hen te ondersteunen in persoonlijke vitaliteit.”

Klik hier om u aan te melden

PSV Top Performance Center
De ontwikkeling van de Fit4Business Keuringen zijn onderdeel van de samenwerking binnen het PSV Top Performance Center. PSV, St. Anna Zorggroep en Philips innoveren samen op het gebied van sport en gezondheid om de prestaties van (top)sporters te verbeteren. Dit doen zij doormiddel van de ontwikkelingen van geavanceerde inzichten, methodes en technologieën op het gebied van prestatieverbetering in sport en gezondheid. Het PSV Top Performance Center is een open netwerkorganisatie die wil samenwerken met experts in hun vakgebied.

 Over TopSupport
TopSupport combineert alle expertise het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en TopSupport (Eindhoven) op het gebied van sporttraumatologie, orthopedie en sportgeneeskunde. Het St. Anna Ziekenhuis en TopSupport maken samen met de vier woonzorgcentra van Ananz (Geldrop/Heeze) deel uit van de St. Anna Zorggroep.

Bekijk ook