Fashion Supplier Gentiluomo blijft PSV kleden

Artikel
Fashion Supplier Gentiluomo blijft PSV kleden

PSV heeft de supplierovereenkomst met Gentiluomo International opnieuw met drie jaar verlengd. Het internationale modemerk, gevestigd in Nederland, blijft tot minimaal medio 2025 de kledingsupplier van de PSV-selectie en maakt zich daarmee op voor vijftien jaar samenwerking met de club.

Internationaal modebedrijf
Gentiluomo is een internationaal toonaangevend modebedrijf met Nederlandse oorsprong die de merken Gentiluomo en Genti voert. Samen met de exclusieve heren modezaak Wildenberg/Ynformal, gevestigd aan de Kleine Berg in Eindhoven, verzorgen de beide merken sinds 2010 de PSV ‘corporate’ herenkleding. Naast de A-selectie, staf en officials van de club kleedt Gentiluomo International ook de selectie van Jong PSV.

Start in 2010
“Wij laten ons sinds de zomer van 2010 kleden door Gentiluomo en Wildenberg/Ynformal”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen. “De collecties waarin zij onze selecties en personeel laten verschijnen zijn kwalitatief, tijdsbewust en stijlvol. Dankzij dit partnership zijn onze spelers en collega’s altijd representatief gekleed. Het feit dat we toegroeien naar vijftien jaar samenwerking zegt alles over de sterke binding en kwaliteit die ieder jaar opnieuw geleverd wordt.”

 Identiteit
“Evenals PSV zijn wij ontzettend trots dat we al twaalf jaar lang bijzonder plezierig met elkaar samenwerken”, zegt Vincent Vermeer, eigenaar van Gentiluomo International. “We streven met de collecties die we voor PSV ontwikkelen naar een sterke identiteit. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren.”