Businessleden in Beeld: Happy Horizon van Mathijs Visser

Artikel
Businessleden in Beeld: Happy Horizon van Mathijs Visser

Happy Horizon is de overkoepelende groepsnaam van zeven marketingbureaus. De ‘Happy’-bureaus hebben elk hun eigen vakgebied in (online) marketing, reclame en communicatie, leadgeneratie en webdevelopment. Happy Horizon heeft een Business Room in het Philips Stadion.

Sterke band met Eindhoven
“In het verleden hadden we vier stoelen in de Business Club en dit seizoen zijn we overgegaan op een Business Room in het stadion. Ons bedrijf is gevestigd in de Blob en op de Keizersgracht in het centrum van Eindhoven en met de Business Room willen we de sterke band met de stad en PSV aanhalen. We zagen dat we meer samen gingen doen met PSV, zoals de online marketing die we nu doen voor de merchandise en het bouwen van een speciale app. Daardoor was de Business Room een mooie volgende stap.”

Brainstormsessies
“We zijn nog bezig met het goed invullen van de Business Room. Naast klanten uitnodigen voor de wedstrijden, willen we ze daar ook buiten de wedstrijden om uitnodigen. We kunnen er bijvoorbeeld ook brainstormsessies houden. In het verleden deden we dat ook wel eens, dan huurden we een ruimte van PSV.”  

Relatiemarketing
“Tijdens een wedstrijd nodigen we vaak klanten en relaties uit van de verschillende Happy-bureaus. We kijken dan naar de tegenstanders en nodigen relaties uit de regio van de tegenstander uit. Bij ons gaat het vooral om relatiemarketing. Dat gaat goed, het zijn leuke middagen en avonden in onze Business Room, met goede leuke sfeer. En we sluiten ook aan bij evenementen van PSV Business, zoals laatst de Business Rally of de Golfdag. Op die manier doen we een hoop nieuwe contacten op.”  

Europa Cup I
“Ik kom zelf uit Dordrecht, onder de rook van Rotterdam, maar ben altijd al PSV-fan geweest. Ik ga met PSV Business ook wel eens naar uitwedstrijden in de UEFA Champions League. Atlético Madrid-uit was vorig seizoen echt mooi om mee te maken. Het winnen van de Europa Cup I in ’88 is wat langer geleden, maar ook een hele mooie herinnering voor mij. Als jongetje zag ik dat destijds op TV en sindsdien ben ik fan van deze mooie club uit Eindhoven.”

Contact:
Nieuwe Emmasingel 12-14, 5611 AM Eindhoven
T: +31 6 11924599
M: mathijs@happyhorizon.nl
W: http://www.happyhorizon.nl/