Young Business Club

Young Business Club

Voor de managers van morgen

Tijdens thuiswedstrijden van PSV verzamelen de managers van morgen zich in de PSV Young Business Club (YBC). Netwerken op de gezelligste plaats in het Philips Stadion.

“De PSV Young Business Club is een club, volledig gericht op jonge ondernemers en leidinggevenden tussen de 25 en 45 jaar”, vertelt Ralph van Hoorn, voorzitter van de YBC. “Wij stimuleren contact tussen jonge ondernemers, maar proberen vooral te netwerken op basis van gezelligheid. Deze club is heel erg gericht op vriendschap. Bijna iedereen die komt (de YBC telt een vijftigtal leden, red.), komt hier alleen, zonder introducé. Je bent echt op elkaar aangewezen.”

Netwerkmogelijkheden

De leden van de YBC verzamelen zich tijdens thuiswedstrijden van PSV in de noordoosthoek van het Philips Stadion, waar ze de beschikking hebben over een eigen luxe Business Room. De Young Business Club is door PSV in het leven geroepen om jonge ondernemende personen te voorzien in hun netwerkbehoefte. In een informele sfeer, met het voetbal van PSV als bindmiddel, kunnen vriendschappen worden gesloten, kennis en ervaringen worden uitgewisseld en zakelijke contacten worden opgedaan. 

“Uiteraard bieden wij business, maar onze club is ook een plaats om met gelijkgestemden te praten over dingen waar we soms tegenaanlopen. Het is fijn om met leeftijdsgenoten onder elkaar te zijn”, aldus Van Hoorn.  

Lid worden?
Heeft u interesse in een lidmaatschap bij de Young Business Club? Neem dan een kijkje op www.psv-ybc.nl of neem contact op via business@psv.nl

Kijk voor meer informatie op

Website Young Business Club