De Verlenging

eetcafé De Verlenging

Authentieke, ongeëvenaarde voetbalsfeer

De Verlenging is een succesverhaal waarin Brabantse gemoedelijkheid en topvoetbal samenkomen. Het eetcafé is gevestigd op de eerste etage van de zuidwesthoek.

In het bruine, Bourgondische café met informele sfeer is het goed toeven op wedstrijddagen. Het etablissement wordt gerund door de Eindhovense horecafamilie Van Kemenade, die tevens verantwoordelijk is voor de keuken, kantine en continuïteit op sportcomplex De Herdgang. De ontvangstruimte van De Verlenging is gemoedelijk en biedt een warm welkom voor u en uw gasten. Memorabilia van PSV en ook het Nederlands elftal, afgestaan door (oud-)spelers, zorgen voor een authentieke voetbalsfeer.

Door een grote schuifpui loopt het Bourgondische café vloeiend over naar het buitenterras, waardoor het een open ruimte wordt. De Verlenging heeft een capaciteit van 70 luxe fauteuils en 30 luxe staanplaatsen. In het café met memorabilia van PSV en het Nederlands elftal proeft iedere bezoeker een authentieke- en informele voetbalsfeer.

Specifieke kenmerken

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV. (Eredivisie- en KNVB Bekerduels)
  • Inclusief een uitgebreid Brabants buffet en tien consumptiebonnen per persoon voor gebruik na de wedstrijd. Vooraf en tijdens de wedstrijd zijn consumpties inclusief.
  • Er geldt in deze ruimte geen kledingvoorschrift en minimumleeftijd.
Eetcafé De Verlenging
Lidmaatschap inclusief twee seats € 15.240,-
Elke additionele seat € 7.620,-
Lidmaatschap inclusief twee staanplaatsen € 7.950,-

Prijzen zijn inclusief een cateringpakket (Brabants buffet en drank op basis van twee uur voor aanvang van de wedstrijd tot minimaal tweeënhalf uur na afloop van de wedstrijd door middel van vooraf vastgestelde aantal consumptiebonnen). De genoemde prijzen gelden voor seizoen 2019-2020 en zijn exclusief btw.

Neem een kijkje op www.eetcafedeverlenging.nl voor meer informatie.