De Verlenging

eetcafé De Verlenging

Met het enorme luxe buitenterras, gevestigd in de zuidwest-hoek van het Philips Stadion, beleeft u op wedstrijddagen de ambiance van ons stadion heel dichtbij. Vanuit het bourgondische café is er een enorm uitzicht op de grasmat, dat een beleving op zich is. In café met memorabilia van PSV en het Nederlands elftal proeft iedere bezoeker de authentieke- en informele voetbalsfeer.

Het etablissement wordt gerund door de Eindhovense horecafamilie Van Kemenade, die tevens verantwoordelijk is voor de keuken, kantine en continuïteit op PSV Campus De Herdgang. De ontvangstruimte van De Verlenging is gemoedelijk en biedt een warm welkom voor u en uw gasten. Memorabilia van PSV en ook het Nederlands elftal, afgestaan door (oud-)spelers, zorgen voor een authentieke voetbalsfeer.

Door een grote schuifpui loopt het Bourgondische café vloeiend over naar het buitenterras, waardoor het een open ruimte wordt. De Verlenging heeft een capaciteit van 70 luxe fauteuils en 30 luxe staanplaatsen.

Specifieke kenmerken

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden
    (Eredivisie, KNVB Beker, Johan Cruijff Schaal en
    Europese duels)
  • Inclusief een uitgebreid Bourgondisch buffet en tien consumptiebonnen per persoon voor gebruik na de wedstrijd. Vooraf en tijdens de wedstrijd zijn consumpties inclusief.
  • Er geldt in deze ruimte geen kledingvoorschrift en minimumleeftijd
Eetcafé De Verlenging
Lidmaatschap inclusief twee seats € 15.240,-
Elke additionele seat € 7.620,-
Lidmaatschap inclusief twee staanplaatsen € 7.950,-

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

‘DE KWALITEIT EN UITSTRALING
DIE DE VERLENGING BIEDT IS PRECIES WAT
IK NODIG HEB OM MIJN GASTEN
POSITIEF TE VERRASSEN.’

Bas Aretz, Royal Swinkels Family Brewers