Business Rooms

Business Room

Tijdens de wedstrijden in het Philips Stadion gebruikt u uw eigen unit als luxe hospitality-ruimte, die u geheel naar eigen smaak en inzicht mag inrichten.

Daarnaast kunt u de Business Room op niet-wedstrijddagen benutten als kantoor, vergaderruimte of showroom voor bijvoorbeeld een productpresentatie. Het Philips Stadion beschikt in totaal over 48 Business Rooms, variërend van 23 m2 tot 190 m2 en van 10 tot 33 stoelen. De room is uw eigen, multifunctionele visitekaartje op een A-locatie, uitermate geschikt voor relatiebeheer en hospitality.

  • Geheel naar eigen smaak en inzicht in te richten
  • Exclusieve ontvangstruimte voor uw gasten

Wedstrijden bekijken vanuit uw Business Room
De wedstrijden bekijkt u vanaf uw eigen verwarmde terras. U heeft toegang tot alle duels van PSV in het Philips Stadion. Samen met uw relaties bekijkt u het voetbal in een intieme sfeer, comfortabel vanuit uw eigen ‘bedrijfshuiskamer’. De cateringservice is in overleg met topcateraar Hutten naar eigen inzicht vorm te geven. Bij het contract is automatisch het lidmaatschap van PSV Business inbegrepen. Een Business Room betekent maatwerk in multifunctionele hospitality!

24/7 toegang tot uw Business Room
Een Business Room is voor u als gastheer een ideaal instrument om uw relaties in alle rust uitgebreid te ontvangen en nader tot elkaar te komen. U heeft niet alleen tijdens wedstrijden beschikking over uw ruimte, u kunt er zeven dagen per week terecht. Uitermate geschikt voor relatiebeheer op het hoogste niveau.

UW EIGEN BUSINESS ROOM IN HET PHILIPS STADION? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Direct contact opnemen