PSV Business Club

Business Club

De vierde etage van het Philips Stadion biedt u bij wedstrijden alle gelegenheid tot netwerken en hospitality. Alle branches zijn hier vertegenwoordigd. PSV biedt drie uitstralingen, in één kloppend hart: de Business Club.

Deze etage straalt tot in de puntjes gastvrijheid uit en voldoet aan de hoogste kwaliteitsseisen. Leden van de bruisende Business Club maken gebruik van de verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer en karakter.

  • Sfeervolle omgeving met voetbalsfeer in het Biercafé, Sports Cafe en Restaurant. Deze drie concepten zijn alle gesitueerd op de zuidtribune
  • 734 plaatsen waarvan 660 luxe fauteuils op het verwarmde buitenterras en 74 aan tafels achter glas/binnen

Na iedere thuiswedstrijd brengt een tweetal spelers of iemand van de technische staf een bezoek aan deze etage om samen met u en uw relaties een leuke foto te maken, zodat u een blijvende herinnering heeft aan uw bezoek. Daarnaast is er na iedere wedstrijd (live) entertainment.

Ook is er voor iedere wedstrijd de mogelijkheid te dineren in restaurant Business Club, of om op de derde etage te genieten van een viergangenmenu.

Lidmaatschap

Business Club
Lidmaatschap inclusief twee seats € 11.560,-
Elke additionele seat € 5.080,-

Consumpties inclusief vanaf een uur voor aanvang tot en met twee uur na afloop van de wedstrijd.

PSV Business club

OOK LID WORDEN VAN PSV BUSINESS? INFORMEER NAAR UW MOGELIJKHEDEN.

Direct contact opnemen