BESTUUR- EN SPONSORETAGE

Bestuur- en sponsoretage

Het zakelijke hart van PSV

Business Partners, Sponsors en Official Suppliers ontvangen hun gasten op de exclusieve derde verdieping van de zuidvleugel van het Philips Stadion, de Bestuurs- en Sponsoretage.

U treft er regelmatig ook prominenten uit de zakenwereld en de voetballerij. Business Partners en Sponsors zitten in alle opzichten first class. In een gereserveerde loge, vanuit een luxe fauteuil en onder het genot van een drankje volgt u de wedstrijd. Geestelijk vader van het interieur is de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Na iedere thuiswedstrijd brengen een aantal spelers of stafleden een bezoek aan deze etage.

Op de derde etage kunt u op wedstrijddagen (en voor besloten gelegenheden ook daarbuiten) voor het diner terecht in Casa Romário. Topcateraar Hutten serveert er elke thuiswedstrijd maximaal 250 couverts. In het midden van deze etage vindt u de Captains Table. Op wedstrijddagen krijgen Sponsors en Partners van PSV exclusief de mogelijkheid om te dineren aan deze unieke tafel, waarbij gerechten door chefkoks worden bereid en direct opgediend.

Op dezelfde verdieping bevindt zich de ruimte Willy van der Kuylen, waar u onder meer royale bars vindt met uitzicht op het veld en PSV-uitstraling. Deze is eveneens te huur op dagen dat er niet gevoetbald wordt.

sla over
bestuurs- en sponsoretage
Afbeelding
derdevierdieping3
bestuurs- en sponsoretage
Afbeelding
derdevierdieping2
bestuurs- en sponsoretage
Afbeelding
derdevierdieping1