Avant-Garde

Ikigai

Restaurant Avant-Garde, op de derde etage van de zuidwesthoek in het Philips Stadion, combineert topvoetbal met gastronomische hoogstandjes.

Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kijkt u vanuit het restaurant uit op de grasmat.

Met een lidmaatschap van Avant-Garde heeft u toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV en bent u automatisch lid van PSV Business. Ook kunt u toegang verkrijgen tot de Bestuurs- en Sponsoretage, waar alle grote bedrijven en relaties van PSV zijn vertegenwoordigd. De wedstrijden bekijkt u vanaf een van de 72 luxe seats op het buitenterras van het restaurant waar u een uitstekend zicht heeft op het veld. De culinaire verwennerij is vanzelfsprekend eerste klasse. U krijgt een aperitief, driegangendiner, huiswijnen, koffie en friandises voor en tijdens alle eredivisiewedstrijden en eventuele KNVB Beker wedstrijden van het eerste elftal van PSV. Bovendien worden er voor, tijdens en na de wedstrijd amuses en consumpties aangeboden.

'CULINAIRE KLASSE IN EEN
SFEERVOLLE OMGEVING.’

Thijs Manders, TMC

Restaurant Avant-Garde
Lidmaatschap inclusief vier seats € 41.360,-
(met toegang tot Bestuurs- en Sponsoretage)
Elke additionele seat (met toegang tot Bestuurs- en Sponsoretage) € 10.340,-

Prijzen zijn inclusief cateringpakket bij alle thuiswedstrijden bestaande uit: aperitief, driegangendiner, huiswijn, koffie en friandises vanaf tweeënhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot twee uur na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen gelden voor seizoen 2020-2021 en zijn exclusief btw.

MEER INFORMATIE OVER UW PLEK IN AVANT-GARDE?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!