Guus Meeuwis

Groots met een zachte G

Ook dit jaar staat Guus Meeuwis met Groots met een zachte G in het Philips Stadion. Het belooft weer een feestelijke en onvergetelijke editie te worden die Guus groots gaat vieren.

Op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni, zondag 18 juni 2023 vinden de concerten plaats.

Bekijk hier de aanvangstijden van de concerten.

Toegangskaarten
Vanaf het terras behorende bij jouw Busines Room kun je deze concerten bijwonen en Guus hoopt van harte dat je erbij bent om deze editie samen met hem en 35.000 anderen te vieren. De kosten voor de toegangskaarten bedragen dit jaar € 82,50 excl. btw per persoon per dag. Via onderstaande button kun je aangeven op welke dag en met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn.

Afhankelijk van het aantal stoelen en afmetingen van je Business Room is hier een maximum aan gesteld. Wij ontvangen je bestelling graag uiterlijk 1 april 2023. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te bestellen.

Barpersoneel
Indien je barpersoneel hebt in je Business Room, hoeven zij niet in het bezit te zijn van een toegangskaart. In de e-mail staat hoeveel barpersoneel maximaal is toegestaan in jouw Business Room. Barpersoneel ontvangt een toegangsbandje.

Bestel kaarten

Namens de organisator van deze concerten attenderen wij je er graag op dat indien je zelf géén gebruik maakt van jouw Business Room, het niet is toegestaan om deze plaatsen aan derden door te verkopen.

Catering
Indien je catering wenst tijdens de concerten, dan dien je deze af te nemen bij Hutten. Zij zijn bereikbaar via reserveringen@philipsstadion.nl en telefoonnummer 040 – 2 505 512. Het is niet toegestaan de catering door een externe partij te laten verzorgen.

VIP-arrangementen
Op het moment dat je interesse hebt in de VIP-arrangementen die de organisator aanbiedt, verwijzen wij je graag naar www.grootsmeteenzachteg.nl/vip. Daar vind je alle aanvullende informatie en tevens de reserveringsmogelijkheden.

Wij hopen je hiermede vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via business@psv.nl.