Wedstrijdarrangementen

Business ArrangementenDe Business Club
De vierde etage van het Philips Stadion bied je bij wedstrijden alle gelegenheid tot netwerken en hospitality. Alle branches zijn hier vertegenwoordigd. PSV biedt drie uitstralingen, in één kloppend hart: de Business Club. Een sfeervolle omgeving met voetbalsfeer in het Biercafé, Sports Café en Restaurant de Business Club.

Categorie Prijs
Categorie A € 350
Categorie B € 275
Categorie C € 230
Prijzen zijn inclusief consumpties vanaf één uur voor aanvang tot en met twee uur na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen zijn exclusief diner en exclusief btw. Voor de categorie-indeling van de wedstrijden, vraag de brochure aan of neem contact met ons op.Restaurant Ikigai
In Restaurant Ikigai kun je genieten van Asian fusion & Sushi in het Philips Stadion. Geniet samen in een moderne omgeving van een prachtig uitzicht over het voetbalbeld van mooie Aziatische gerechten, lekkere wijnen en yummy cocktails. Na het diner of lunch kijk je de wedstrijd vanaf het aangrenzend terras.

Restaurant Ikigai


Categorie Prijs
Categorie A € 365
Categorie B € 320
Categorie C € 275
Prijzen zijn inclusief een cateringpakket bestaande uit: driegangendiner of -lunch en consumpties vanaf tweeënhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot drie kwartier na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Voor de categorie-indeling van de wedstrijden, vraag de brochure aan of neem contact met ons op.