Seizoenarrangementen

Bestuurs- en SponsoretageBestuurs- en Sponsoretage

De Bestuurs- en Sponsoretage is een exclusieve ruimte op de derde etage voor partners en sponsors van PSV. Op wedstrijddagen kun je voor het diner terecht in Casa Romário. Partners en sponsors van PSV krijgen exclusief de mogelijkheid om te dineren aan de Captains Table.De Business Club

De vierde etage van het Philips Stadion bied je bij wedstrijden alle gelegenheid tot netwerken en hospitality. Alle branches zijn hier vertegenwoordigd. PSV biedt drie uitstralingen, in één kloppend hart: de Business Club. Een sfeervolle omgeving met voetbalsfeer in het Biercafé, Sports Café en Restaurant de Business Club.

Business Club
Omschrijving Prijs
Lidmaatschap inclusief twee seats €13.530
Elke additionele seat €5.885
Prijzen zijn inclusief consumpties vanaf één uur voor aanvang tot en met twee uur na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen gelden voor seizoen 2023-2024 en zijn exclusief diner en exclusief btw.
Restaurant IkigaiRestaurant Ikigai

In Restaurant Ikigai kun je genieten van Asian fusion & Sushi in het Philips Stadion. Geniet samen in een moderne omgeving van een prachtig uitzicht over het voetbalbeld van mooie Aziatische gerechten, lekkere wijnen en yummy cocktails. Na het diner of lunch kijk je de wedstrijd vanaf het aangrenzend terras.

Omschrijving Prijs
Lidmaatschap inclusief twee seats €17.930
Elke additionele seat €8.965
Prijzen zijn inclusief een cateringpakket bij alle thuiswedstrijden bestaande uit: driegangendiner of -lunch en consumpties vanaf tweeënhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot drie kwartier na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen gelden voor seizoen 2023-2024 en zijn exclusief btw.Eetcafé de Verlenging

Met het enorme luxe buitenterras in eetcafé De Verlenging beleef je op wedstrijddagen de ambiance van ons stadion heel dichtbij. Vanuit het bourgondische café is er een enorm uitzicht op de grasmat, dat een beleving op zich is. Een café met memorabilia van PSV en het Nederlands elftal proeft iedere bezoeker de authentieke- en informele voetbalsfeer.

Eetcafé de Verlenging
Omschrijving Prijs
Lidmaatschap inclusief twee seats €17.600
Elke additionele seat €8.800
Prijzen zijn inclusief een cateringpakket. Drank op basis van twee uur voor aanvang van de wedstrijd tot maximaal twee uur na afloop van de wedstrijd. De genoemde prijzen gelden voor seizoen 2023-2024 en zijn exclusief btw.