PSV BUSINESS ACADEMY

OP MAAT VOOR JOU
Ondernemen doe je met je hart. Maar zeker in de alledaagse hectiek wordt je als ondernemer eigenlijk continu afgeleid van waarom je eigenlijk ondernemer bent geworden. De PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij sterker aan het roer van je bedrijf komt te staan en weer kunt gaan doen waarom je het bedrijf ooit bent begonnen of hebt overgenomen: kansen zien en benutten en je droom realiseren.

OP MAAT VOOR JOUW MANAGEMENT EN MEDEWERKERS
Naast het ontwikkelprogramma voor ondernemers zijn er ook ontwikkelprogramma’s voor jouw management en je medewerkers. Want ook zij kunnen bij de PSV Business Academy terecht voor speciaal voor hen gemaakte ontwikkelprogramma’s. Alleen ga je wellicht sneller, samen kom je absoluut verder.

DOE MEE
Realiseer je droom. Onderneem opnieuw met je hart vanuit een stevig bedrijfskundig fundament. Focus je op kansen en benut ze. PSV Business Academy biedt jou, je management en medewerkers op maat gemaakt ontwikkelprogramma’s en maakt het mogelijk. Met volop aandacht voor de verdere ontwikkeling van jouw ondernemers- en leiderschapskwaliteiten én het verder ontwikkelen van jouw medewerkers en je organisatie. Deelnemen kan vanaf nu.

DOE MEE

ONTWIKKELPROGRAMMA'S

Ontwikkelprogramma voor ondernemers en directieleden
PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij sterker aan het roer van je bedrijf komt te staan. Zodat je bedrijf op een toekomstbestendige manier groeit, medewerkers betrokken raken én blijven en klanten fan van je worden. En jij weer datgene kunt gaan doen waarom je het bedrijf ooit bent begonnen of hebt overgenomen: kansen zien en benutten. Je droom realiseren.

MEER INFORMATIE

Ontwikkelprogramma voor hoger management
PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij zicht krijgt op je natuurlijke leiderschapsstijl en hoe je andere (situationele) leiderschapsstijlen kunt ontwikkelen en inzetten in het licht van de gewenste veranderingen en/of verbeteringen. Je hebt inmiddels een meerjarige ervaring in het aansturen van middenkaderleden en/of teams van professionals en hebt behoefte aan een volgende stap in je ontwikkeling.

MEER INFORMATIE

Ontwikkelprogramma voor middle management
PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij zicht krijgt op de diverse managementprincipes, kennis van informatie- en communicatietechnieken en zorgt ervoor dat jij leiderschap skills gaat ontwikkelen. Zodat je bij klanten, medewerkers én directie echt het verschil maakt.

MEER INFORMATIE

Ontwikkelprogramma voor operationele medewerkers
PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij meer zicht, focus en grip krijgt op jezelf als medewerker. Doen waar je goed in bent en van daaruit jezelf verder ontwikkelen naar het niveau zoals jij dat voor ogen hebt. Zelf de regie in handen, richting geven aan je persoonlijke ontwikkeling en daarmee actief werken aan jouw werkgeluk!

Meer informatie


Ontwikkelprogramma voor sales professionals
PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij meer zicht, focus en grip krijgt op de diverse verkoop- en klantreis principes en natuurlijk excellente klantbeleving. Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf persoonlijk verder gaat ontwikkelen zodat je bij klanten, prospects én directie echt het verschil gaat maken.

Meer informatie