PSV Business Club

Business Club

Netwerken en hospitality in één

Op de vierde etage van de zuidtribune vindt u de Business Club. Dé plek waar zakelijk netwerken, gezelligheid en voetbalbeleving samenkomen! Vanaf hier heeft u perfect zicht op het veld en bekijkt u de wedstrijd vanuit een luxe business seat. Uiteraard gaat dit niet zonder een hapje, drankje en entertainment.

Wedstrijd vanuit Business Club
Een wedstrijd bijwonen vanaf de Business Club betekent genieten van topvoetbal en kennismaken met het grootste zakelijke netwerk van Zuid-Nederland. Een wedstrijdbezoek is in dat geval inclusief consumpties vanaf een uur voor aanvang tot en met twee uur na afloop van de wedstrijd, (live) entertainment en mogelijkheden tot diner.

direct contact opnemen

Dinermogelijkheden
Het bijwonen van een wedstrijd is pas echt compleet in combinatie met een diner in een van de restaurants.

Eetcafé Op Zuid

Restaurant Businessclub - Eetcafé Op Zuid
Wij ontvangen u en uw  gasten voor het diner graag in Eetcafé Op Zuid, gesitueerd in de Lounge op de 4e etage. Hier wordt men ontvangen met een welkomstdrankje en aansluitend verrassen wij uw gasten iedere wedstrijd met een ander 3 gangenmenu. Bij het menu serveren we bijpassende wijnen, bieren en zijn overige dranken uit het Hollands assortiment verkrijgbaar.
De kosten voor het all-in dinerarrangement zijn € 69,50 per persoon (exclusief btw).

Genieten in de PSV Business Club

Restaurant 3e etage - Casa Romario
Dit restaurant bevindt zich op de bestuurs- en sponsoretage, dé etage van het Philips Stadion. Een gastvrij ontvangst op de 3e etage met een glaasje bubbels en een amuse. Aansluitend verrassen wij u en uw gasten voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van PSV met een ander 3 gangenmenu. Onze  internationale chefs zijn altijd op zoek naar variatie, creatie en het beste wat de markt ons voorschotelt. De Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Brabantse keuken komen voorbij. Het eten is herkenbaar en wordt op eigentijdse wijze gepresenteerd.
Wij hanteren een menuprijs van € 59,50 per persoon exclusief BTW, dranken worden apart berekend.