Business Club

Business Club

Netwerken en hospitality in één

Op de vierde etage van de zuidtribune vindt u de Business Club. Dé plek waar zakelijk netwerken, gezelligheid en voetbalbeleving samenkomen! Vanaf hier heeft u perfect zicht op het veld en bekijkt u de wedstrijd vanuit een luxe business seat. Uiteraard gaat dit niet zonder een hapje, drankje en entertainment.

Wedstrijd vanuit Business Club
Een wedstrijd bijwonen vanaf de Business Club betekent genieten van topvoetbal en kennismaken met het grootste zakelijke netwerk van Zuid-Nederland. Een wedstrijdbezoek is in dat geval inclusief consumpties vanaf een half uur voor aanvang tot en met een uur na afloop van de wedstrijd, (live) entertainment en mogelijkheden tot diner.

direct contact opnemen

Prijzen: Bestaande relatie Externe relatie
Categorie A+ € 275,- € 295,-
Categorie A € 250,- € 270,-
Categorie B € 215,- € 230,-
Categorie C € 175,- € 190,-

Prijzen zijn exclusief btw. Klik voor een overzicht van de clubs per categorie.

Dinermogelijkheden
Het bijwonen van een wedstrijd is pas echt compleet in combinatie met een diner in een van de restaurants.

Steaks & Salads

Restaurant Business Club
In dit restaurant wordt u ontvangen met een glaasjes bubbels en kunt u aansluitend genieten van een driegangenmenu. Ook in dit restaurant zal onze sommelier een verrassend wijnarrangement samenstellen bijpassend bij het menu. Ook hier hanteren wij een all-in prijs van € 65,- per persoon, exclusief BTW maar inclusief het diner, de speciaal geselecteerde wijnen en overige dranken uit het Hollandse assortiment.

Burger vs Lobster

Casa Romário
Dit restaurant bevindt zich op de bestuurs- en sponsoretage van het Philips Stadion. Ook hier heeft u de mogelijkheid een dinertafel te reserveren. Voor elke wedstrijd wordt u ontvangen met een glaasje bubbels en een amuse, aansluitend serveren wij een voortreffelijk 3-gangenmenu à € 57,50 per persoon, samengesteld door onze chef-kok Joppe Sprinkhuizen van restaurant SILLYFOX in Veghel. De dranken worden apart berekend.