Restaurant Avant-Garde Van Groeninge

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge

Culinair en sportief genieten op hoog niveau

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed en bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. Het Philips Stadion is daarmee het enige stadion in Nederland met een sterrenrestaurant. En daar zijn wij trots op! Genieten van gastronomische hoogstandjes in combinatie met een thuiswedstrijd van PSV? Het team van Avant-Garde verwelkomt u graag!

Business arrangementen
Avant-Garde Restaurant Avant-Garde Van Groeninge beschikt over een aantal luxe business seats met prachtig zicht op het veld. Een business arrangement bij Avant-Garde betekent culinair genieten op hoog niveau, zakelijk netwerken en topvoetbal. Bovendien krijgt u een voorbeschouwing van oud-international André Ooijer.

Het arrangement bestaat uit een 3-gangendiner inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie/thee met friandises en het bekijken van de wedstrijd vanaf een luxe business seat. Ook de drank en hapjes na afloop van de wedstrijd is inbegrepen. Tevens kunt u indien wenselijk na afloop van de wedstrijd een bezoek brengen aan de PSV Business Club.

direct contact opnemen

Arrangement Bestaande relatie Externe relatie
Categorie A+ € 365,- € 390,-
Categorie A € 340,- € 360,-
Categorie B € 305,- € 320,-
Categorie C € 265,- € 280,-

Prijzen zijn exclusief btw. Klik voor een overzicht van de clubs per categorie.

Culinair en sportief genieten op hoog niveau