Op onverschrokken wijze afval uit het stadion omzetten naar grondstof

Van Kaathoven heeft één grote passie: wij zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. We denken net even anders. We dóen net even anders.

Onze dienstverlening rust op drie pijlers: afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Door de afvalstromen van onze klanten in kaart te brengen, kunnen wij kosten minimaliseren en opbrengsten maximaliseren. Klinkt goed, toch?

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg. Dat maakt dat we direct een goede match zien in deze sponsorovereenkomst. Samen met PSV gaan we op onverschrokken wijze aan de slag om met de club, de spelers, het stadion én uiteraard de fans alle mogelijkheden van afval uit te lichten en deze zoveel mogelijk terug te brengen als nieuwe grondstof. In de aftrap van onze samenwerking hebben we Lighttown Madness, als trouwe supportersgroep van PSV, gevraagd om een ontwerp voor onze perscontainers buiten het stadion te maken.

Op deze manier hebben we één doel voor ogen: De aarde beter achterlaten voor de generaties na ons. Daar willen we en vooral gaan we samen met PSV aan bijdragen! Meer weten of graag een afspraak maken met één van onze adviseurs? Kijk dan op www.vankaathovengroep.nl en neem contact met ons op!

Wij zijn weg van afval. En met onze hulp, wordt u dat ook!