PHC | tailored telecom & IT

PHC IT & telecom

Werken verandert, communiceren verandert, samenwerken verandert, informeren verandert. Telecommunicatie maakt die veranderingen mogelijk, sterker nog: telecom is de aanstichter van deze veranderingen.

We willen altijd, overal en met iedereen kunnen communiceren en samenwerken. Informatie en kennis komt steeds meer en steeds sneller beschikbaar en we willen dit ook vaker en sneller delen. Omdat je geen kansen mag laten liggen, schakel je met PHC voor de beste oplossingen. Een vereiste voor een organisatie zo complex als PSV. Hans Loots, PHC: ‘het maakt op zich niet uit waar je vandaag staat, wij zijn benieuwd naar waar je morgen wilt staan. En we willen samen met je kijken hoe we dit mogelijk kunnen maken’

Eindhoven én top
Wij gaan alleen voor het beste, voor de top. Wij zien telecom als een competitie, waarin slimme oplossingen hét verschil maken. Waarin het beste team wint. Daarnaast hebben wij Eindhoven in ons bloed zitten, dus de link was snel gelegd.

Ludiek
Samen met PSV zullen we campagnes en ludieke acties opzetten, zoals de zoektocht naar Van Ginkels verloren telefoon. Het resultaat hiervan heeft PHC de afgelopen tijd al gemerkt, zo hebben zij PSV en zo’n honderd zakelijke leden van het netwerk van PSV al klaar voor morgen mogen maken met oplossingen.

Ga voor meer info naar www.phc.nl