Mandemakers| Hét Huis van Keukens

Mandemakers

De Mandemakers Groep, afgekort tot DMG is een echt Brabants familiebedrijf, afkomstig uit Waalwijk met keuken-, sanitair- en meubelwinkels. DMG is bekend van onder andere Mandemakers Keukens, Piet Klerkx en Brugmans Keuken en Badkamers.

Perfecte match
Het Partnership met PSV is om twee redenen belangrijk voor DMG. Dankzij PSV is DMG in staat landelijke exposure te creëren voor de winkelformule waar het allemaal ooit mee begonnen is: Mandemakers Keukens. De Brabantse afkomst in combinatie met het lef te ondernemen waar Mandemakers en PSV om bekend staan, maakt PSV en Mandemakers Keukens tot de perfecte match. Mandemakers en PSV activeren de samenwerking op ludieke manieren, onder meer door middel van het kookprogramma Mama’s keukengeheimen, waarin moeders van PSV-spelers in de keuken staan en het favoriete gerecht van hun zoon maken.

Business to business
Daarnaast prijst DMG PSV om de uitstekende faciliteiten in het Philips Stadion die DMG de mogelijkheid biedt om in een groot Brabants business to business netwerk te acteren. Wim de Ruiter, Holding Directeur: “Met de plaatsing van een top keuken, met daaraan twaalf couverts (de Captains Table), op de Bestuurs- en Sponsoretage laten we ons product in vol ornaat zien. Dat geeft direct aanleiding tot een goed gesprek.”

Meer over DMG vindt u op www.mandemakers.nl