Energiedirect.nl

Energiedirect.nl levert sinds 2002 stroom en gas zonder poespas. Inmiddels bedienen we al meer dan 750.000 aansluitingen. We doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch. Van 1 juli 2016 tot 1 juli 2019 waren we hoofdsponsor van PSV. Aangezien onze liefde voor PSV is onvoorwaardelijk is, stonden we van juli 2019 tot en met het seizoen 2022-2023 met trots op de achterkant van het shirt. Zo bleven we de club actief steunen. Dit doen we onder andere met ondersteuning in verdere verduurzaming van PSV met slimme energieoplossingen.

Maar we zijn er vooral voor de fans. Met PSV Energie bieden we 100% groene stroom voor een scherp prijsje. Daarnaast geven we PSV Energie klanten unieke PSV belevenissen. Zo organiseerden we in seizoen 2018-2019 onder andere een Pubquiz met PSV Spelers, meet en greets, gaven we drie fans een dag lang hun droombaan in het stadion én lieten we een PSV fan de spelersbus gebruiken als trouwauto.  Ook brengen we PSV en alle fans nog dichter bij elkaar. We lieten 100 65+ een trainingsclinic volgen in het Philips Stadion onder leiding van PSV legends Willy en René van de Kerkhof. En over legends gesproken: het was drie dagen bal met Koning Carnaval. We haalden Romario naar Nederland voor een onvergetelijk feest.

Samen met PSV blijven we de fans een maximale voetbal beleving geven.

PSV we got your back!

Wil jij ook profiteren van groene stroom voor een scherp prijsje én genieten van vele PSV extra’s? Ga voor meer informatie naar www.energiedirect.nl/psvenergie