Coca-Cola | Taste the feeling

Coca-Cola is ’s werelds grootste producent van niet-alcoholische dranken en brengt onder andere frisdranken, sappen, mineraalwater en sportdranken op de markt. In Nederland biedt Coca-Cola 17 merken aan op de markt, waaronder Coca-Cola, Coca-Cola zero, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, en Chaudfontaine, dat ook in het Philips Stadion wordt geschonken.

Fanbeleving
Coca-Cola is al jarenlang een trotse partner van PSV en gelooft dat beide partijen elkaar op het gebied van topsport en fanbeleving op ieder vlak versterken. Coca-Cola stelt genieten centraal en hecht waarde aan het bieden van kwaliteit en keuze. “Wij kijken samen met PSV steeds opnieuw naar de invulling van ons gezamenlijke partnership, om kansen voor groei te zien en om waarde te creëren voor zowel PSV als Coca-Cola”, vertelt William Breukel, Senior Manager National & Key Accounts van Coca-Cola.

Innovatief
Evenals PSV investeert Coca-Cola op innovatieve wijze in de toekomst. Het bedrijf doet dat met een continue uitbreiding van haar aanbod van suikervrije en caloriearme dranken, om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende consumentenvoorkeuren. In 2017 heeft Coca-Cola al zeventien nieuwe smaken geïntroduceerd met minder of geen calorieën. Het bedrijf bouwt sterke merken van de hoogste kwaliteit die passen binnen een gebalanceerde leefstijl. De samenwerking met PSV is onder meer terug te zien op de vernieuwde Coen Dillen Promenade in het Philips Stadion. U vindt meer over Coca-Cola op: http://www.cocacolanederland.nl.