Merkwaarden

Energie
Bij PSV draait het om energie. De energie die een topsportklimaat ons geeft. De energie van het winnende doelpunt en de ontlading bij supporters. De energie die loskomt bij waardevolle partnerships. Maar ook de energie van onze stad die zich razendsnel ontwikkelt. En vooral de energie  van al onze spelers. Van PSV1, PSV Vrouwen en van onze jeugd, de sterren van morgen.

Energie

Eendracht maakt macht
Bij PSV blijven we bij elkaar. Spelers, sponsoren en supporters. Uitdagingen gaan we samen te lijf. Onvoorwaardelijk ook. Gaat het slecht? Dan zo eken we elkaar op. Wanneer we successen vieren vallen we van geluk in elkaars armen. Zonder aanziens des persoons, want iedereen heeft een bijdrage. Eendracht maakt macht.

Eendracht maakt macht.

Nuchter
Onszelf op de borst kloppen? Complimenten mogen anderen ons geven. PSV staat met beide benen op de grond. We werken keihard om de beste te zijn. Dag in dag uit. In de emotionele rollercoaster die de voetballerij is, proberen we te blijven relativeren. Als het goed gaat, maar zeker ook in mindere tijden. Dat is een groot goed.

Nuchter

Internationaal
De wereld wordt steeds kleiner. Al helemaal in de zeer internationaal georiënteerde Brainportregio. Onze regio staat voor uitdagende vraagstukken. Vraagstukken waarbij PSV kan helpen.

Met de grote internationale uitstraling en database kan PSV veel mensen bereiken die voor onze partners, sponsoren en regio moeilijker aan te schrijven zijn.

Op het voetbalveld geldt de club voor mondiaal toptalent al langer als voorportaal naar de wereldtop. Dat houden we zo.

Internationaal

Eigenzinnig
Waar andere clubs naar links gaan, gaat PSV naar rechts. Waar andere clubs blijven hangen in de standaard voetbalwaarden en – communicatie, kijkt PSV verder. PSV doet wat andere clubs juist níet doen: met een knipoog de concurrentie uitdagen, zichzelf niet altijd even serieus nemen, stereotypen ridiculiseren, andere speelwijzen toepassen, verrassende spelers halen en tegelijkertijd rust creëren rond het bedrijf en de selectie. Voor supporters geldt dan ook dat het ‘t makkelijkste is om fan te worden van Ajax of Feyenoord. Maar ben je nét even anders en kijk je verder dan je neus lang is, kies je voor PSV.

Eigenzinnig