Merkwaarden

Energie
Bij PSV draait het al ruim 110 jaar om energie. De energie van het winnende doelpunt in de laatste minuut, die van een nieuw seizoen, een nieuwe wedstrijd of beloftevol debuut. De energie die je voelt na een toptransfer of topdeal. Of juist de energie van je eerste bezoek aan het Philips Stadion. Energie is onvoorwaardelijk verbonden aan onze stad en aan onze club. En daarom stralen we dat uit. Iedere dag opnieuw.

Energie

Eendracht
Een groep is sterker dan een individu. Dat geldt al helemaal als we uitdagingen aangaan. Bij PSV blijven we daarom bij elkaar. Als het slecht gaat, zoeken we elkaar op en streven we naar beter. Wanneer we winnen, vieren we samen. Omdat we weten dat ieders aandeel cruciaal kan zijn. Eendracht maakt macht.

Eendracht maakt macht.

Nuchter
PSV’ers staan met beide benen op de grond. Complimenten? Die mogen anderen ons geven. We weten dat we keihard moeten werken om te kunnen winnen. In een wereld waarbij wedstrijden worden beslist via de binnen- of buitenkant van de paal verstaan we daarbij de kunst van het relativeren. Het vormt de basis voor nieuw succes en geeft rust in mindere tijden.

Nuchter

Internationaal
De wereld van nu en morgen is nergens zonder Brainport. In onze metropoolregio is PSV een uniek platform dat mens, kennis en bedrijf bij elkaar brengt. We vieren samen onze sport, bedenken nieuwe technologieën en faciliteren ontwikkeling. Dat zit nou eenmaal in ons DNA. Onze founder bracht de wereld licht, geluid en beeld. Wij brengen haar voetballend toptalent uit alle windstreken.

Internationaal

Eigenzinnig
Zaken nét wat anders doen dan anderen. Daar zijn we goed in. Al sinds 1913 proberen we slimmer te zijn dan onze tegenstanders. Door continu te innoveren, verrassende spelers en speelsters te halen en niet bewandelde paden op te zoeken. Waar anderen linksaf slaan, slaan wij rechtsaf. Als er elders kansen aan de horizon verschijnen, durven we onze koers te verleggen. Niet omdat we per se anders willen zijn. We kiezen onze eigen weg omdat we weten dat het ons verder brengt.

Eigenzinnig