Logo | Toepassing

Aansnijden
Het PSV-logo dient altijd in zijn geheel te worden afgebeeld. Indien aansnijden onvermijdelijk is, zijn de letters ‘PSV’ in de vlag en ‘EST 1913’ altijd volledig zichtbaar. Als het logo niet precies horizontaal wordt afgebeeld maar onder een hoek, wijst deze van linksonder naar rechtsboven.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Denk hierbij aan een spelersbus of ingangen in het stadion. Bij afsnijden van het logo dient contact opgenomen te worden met Brand & Design.

De letters PSV en EST 1913 dienen altijd zichtbaar te zijn als het logo aangesneden wordt.
EST 1913 en de sterren zijn bij voorkeur altijd zichtbaar. Indien niet mogelijk graag contact opnemen met Brand & Design.

Links: De letters PSV en EST 1913 dienen altijd zichtbaar te zijn als het logo aangesneden wordt.

Rechts: EST 1913 en de sterren zijn bij voorkeur altijd zichtbaar. Indien niet mogelijk graag contact opnemen met Brand & Design.

Bounding box
Om ervoor te zorgen dat het PSV-logo maximale zichtbaarheid en impact heeft moet een gebied van vrije ruimte rond het logo worden gehandhaafd. Deze afstand moet minimaal gelijk zijn aan of groter zijn dan de breedte van de ‘X’.

x is gelijk aan de P uit het logo
x is gelijk aan de P uit het logo

x is gelijk aan de P uit het logo

Don’ts
Het logo aanpassen in welke vorm dan ook is uiteraard niet toegestaan. Daarnaast mag het logo enkel in rood, wit of zwart gebruikt worden.

Het logo in één kleur mag enkel gebruikt worden in rood, zwart of wit.
De letters PSV dienen altijd de donkerste kleur te zijn.

Links: Het logo in één kleur mag enkel gebruikt worden in rood, zwart of wit.

Rechts: De letters PSV dienen altijd de donkerste kleur te zijn.