Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Philips Stadion

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de tribunes die heel dicht op het veld staan, de voortreffelijke lichtinstallaties, de uitstekende grasmat en de prima faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties. Op wedstrijddagen biedt het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers, alle zitplaatsen zijn overdekt en verwarmd.

Multifunctioneel

Niet alleen op wedstrijddagen is het stadion het middelpunt van bedrijvigheid, alle dagen van het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Zakelijk, commercieel of plezier: de unieke ambiance van het Philips Stadion vindt u nergens. Congressen, party's, seminars, vergaderingen, presentaties: het stadion heeft vele ruimtes (met of zonder zicht op het veld) waarmee u altijd scóórt.

Faciliteiten voor elke doelgroep

Speciaal voor de jeugd is er een Family Corner, gereserveerd voor kinderen tot en met twaalf jaar en hun begeleiders. Daarnaast is er een Jongerenrang voor supporters tot en met 16 jaar. Op één van de korte zijdes bevinden zich de sfeervakken, op deze vakken is het toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan. Uiteraard zijn er ook faciliteiten voor invalide en minder valide bezoekers. Ook voor het bedrijfsleven beschikt het Philips Stadion op wedstrijddagen over uitstekende faciliteiten. Partners en Sponsors van PSV ontvangen hun gasten op de Bestuurs- en Sponsoretage, waar zich dertien loges bevinden. Voor de overige zakelijke relaties, de PSV Netwerkleden, beschikt het stadion over vier Business Loges, 46 Business Rooms en business seats verspreid over de Business Club, de Bouwlounge, eetcafe De Verlenging en restaurant Avant-Garde. Klik hier voor meer informatie.

Méér dan voetbal

In het Philips Stadion is nog veel meer bedrijvigheid dan alleen voetbal. Wat denkt u van drie restaurants: het chique Avant-Garde (al jaren bekroond met een Michelin-ster), het Brabantse eetcafé De Verlenging en sinds de zomer van 2012 de Blauwe Lotus. Ook hebben diverse bedrijven gekozen voor het stadion als kantoor of winkelruimte. Waaronder natuurlijk de PSV FANstore, waar supporters terecht kunnen voor de meest uiteenlopende en mooie souvenirs en PSV-artikelen, ONS PSV, de PSV Phoxy Club en PSV Kaartverkoop.

Lamellen

Enkele jaren geleden is het Philips Stadion verbouwd en zijn de hoektribunes gerealiseerd. Bijzonder is de 'bekleding' aan de buitenzijde ervan: lamellen, die tijdens wedstrijden of andere evenementen gesloten zijn zodat toeschouwers geen last hebben van wind of regen. Wordt er geen wedstrijd gespeeld, dan staan de lamellen open, zodat de wind vrij spel heeft en zuurstofrijke lucht kan aanvoeren, waardoor het gras goed groeit.


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies