PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Wedstrijdschema PSV in één keer in je digitale agenda!

06 augustus 2008 09:00
www.flogs.nl www.flogs.nl
Het competitieschema van PSV voor het nieuwe seizoen is ook beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Outlook 2000, 2003 en 2007. PSV is daarvoor een samenwerking aangegaan met Flogs, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van digitale agenda´s.

PSV
Hoe werkt het!
Om gebruik te kunnen maken van deze gratis service, dien je je eerst te registreren op de website van Flogs. Daar kun je vervolgens de Flogs plugin downloaden om deze vervolgens op je pc te installeren (www.flogs.nl). Op je persoonlijke profielpagina kun je vervolgens aangeven welke kalender je wilt ontvangen. Het competitieschema van PSV voor 2008-2009 is inmiddels beschikbaar, voor elke wedstrijd zal een speciale event/pagina gemaakt worden. Maar ook de oefenwedstrijden van de Eindhovenaren in aanloop naar het nieuwe seizoen zijn beschikbaar. Mocht er in de toekomst een wijziging in het schema voorkomen, dan zul je deze middels een automatische pop-up eenvoudig kunnen bijwerken. Gebruikers die hun Outlook synchroniseren met hun mobiele telefoon of handheld kunnen de schema’s dus voortaan ook makkelijk overzetten naar het apparaat.

Meerdere kalenders
Op flogs.nl kun je niet alleen de competitiewedstrijden van PSV toevoegen, ook de verjaardagen van bekende Nederlanders, de concertagenda voor de komende maand of het speelschema van het Nederlands Olympisch Elftal. Je download het direct met één druk op de knop in je eigen digitale agenda via flogs.nl© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies