Lozano idool van zoontje Guardado

Artikel
Lozano idool van zoontje Guardado

Met welke media hebben spelers en trainers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers? PSV is onderwerp van gesprek. Altijd en overal. De redactie van www.psv.nl leest alles en selecteert tweewekelijks berichten die je niet wilt missen.

Guardado op handen gedragen
Hirving Lozano speelt vrijdag met Mexico een vriendschappelijke interland tegen België. In Brussel treft hij voormalig PSV-aanjager en landgenoot Andrés Guardado, die volgens het Eindhovens Dagblad bij Real Betis inmiddels – net als bij PSV – op handen wordt gedragen. “De clubleiding had al vernomen dat Guardado populair was bij PSV en de ploeg na zijn komst naar een hoger plan heeft kunnen tillen. Dat is hier ook gebeurd”, tekent Rik Elfrink op uit de mond van journalist Mateo González.

Maximo fan van Lozano  
Over Guardado gesproken, het voetbalidool van de in Zuidoost-Brabant geboren Máximo Guardado (2) is niet zijn eigen vader, maar juist Chucky. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond op hun website. Op een filmpje, dat door Guardado’s vrouw Sandra werd gedeeld antwoordt Máximo op de vraag wie hij wilde vol overtuiging ‘Chucky Lozano’, dit tot hilariteit van Mexicaanse media.

https://twitter.com/record_mexico/status/928028927083384832


Vrij vertaald: 'Wanneer je vader Andrés Guardado is, maar je zelf liever Chucky Lozano wilt zijn'

‘Van Ginkel maakt PSV beter’
Voetbal International richtte de ogen afgelopen weken op aanvoerder Marco van Ginkel. Het blad analyseerde het spel van de middenvelder en kwam tot de conclusie dat Van Ginkel als veelzijdige motor PSV beter maakt. Zijn sterkste punten volgens VI? Inzicht, fysieke en mentale kracht en de functionele techniek. Hier lees je de analyse van Taco van den Velde.

Bekijk ook