PSV Feestje

PSV Feestje

Ben jij fan van PSV en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Philips Stadion.

Uniek kijkje achter de schermen
Een PSV Feestje start met wat drinken en een echte PSV-muffin voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes. Bovendien is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Uiteraard heeft PSV ook een verrassing voor jou, maar die moet wel eerst gevonden worden! Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dichtbij het gras, dat je het kunt ruiken. Na een zakje chips en een drankje mag je zelf een balletje trappen in het Phoxy Stadion. Natuurlijk doet Phoxy ook even mee en kunnen jullie samen op de foto.

Maak je feestje compleet
Na 2,5 uur zit jouw feestje erop. Om het feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met frietjes of pannenkoeken bij Caffee 1913, het gezellige café in het Philips Stadion.

Prijzen
Een PSV Feestje kan vanaf tien betalende personen worden gereserveerd. De kosten zijn € 15,- per persoon, ook begeleiders dienen te betalen. Indien je een feestje met meer dan één jarige viert, wordt voor iedere extra jarige € 7,50 in rekening gebracht. De prijs inclusief een kindermenu bij Caffee 1913 is € 20,- per persoon. Als je lid bent van de Phoxy Club of van FC PSV, krijgt iedereen € 1,50 korting.

Beschikbare dagen
Wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes graag verrassen met een feestje in het stadion van PSV? Jullie zijn welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Reserveren
Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje? Reserveer dan nu online een PSV Feestje! Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar feestje@psv.nl of bel met de PSV FANdesk, telefoonnummer 040 2 505 505 (optie 5).