Twee treffers Vloet voor Jong Oranje

1 min

Jong Oranje is het prestigieuze toernooi in Toulon begonnen met een 3-2 overwinning op Costa Rica. Rai Vloet scoorde twee keer.

Twee treffers Vloet
Met PSV’s Mohamed Rayhi, Clint Leemans en Rai Vloet in de basis begon het team van Remy Reijnierse uitstekend aan het duel. Anwar El Ghazi opende al vroeg in de wedstrijd de score en niet veel later maakte Vloet uit een vrije trap van Leemans de 2-0. En het werd ook nog 3-0 door opnieuw Vloet op aangeven van aanvoerder Van Overheem. Costa Rica deed vlak voor rust nog iets terug via David Ramirez. In de rust kwam Elvio van Overbeek in het veld voor Rayhi. Costa Rica verhoogde de druk na de pauze en Ramirez schoot ook nog een tweede keer raak. Maar een gelijkmaker bleef uit, waardoor Jong Oranje het toernooi start met een overwinning. Vrijdag is het team van de Verenigde Staten de volgende tegenstander. Ook die wedstrijd (aftrap 17.00 uur) is live te zien op FOX Sports.