Rust Feyenoord - PSV: 0-0

PSV en Feyenoord hebben na 45 minuten spelen in De Kuip nog niet gescoord: 0-0. Adam Maher was namens PSV het dichtst bij een goal, maar hij raakte de lat.

Maher treft de lat
In de eerste minuut kwam PSV met de schrik vrij toen Immers van dichtbij naast schoot. Manu gaf vanaf links voor op de vrij staande Immers, maar die miste oog in oog met Jeroen Zoet. Een minuut later kreeg Feyenoord weer een grote kans, maar Zoet redde op een poging van Achahbar. Daarna bleven echte grote kansen uit en nam PSV het heft meer in handen. Dat leidde meteen tot een grote kans voor Memphis. Hij dribbelde het strafschopgebied binnen en schoot hard en laag in de korte hoek. Feyenoord-keeper Vermeer kon de bal echter in tweede instantie klemmen. Zeven minuten voor rust was PSV het dichtst bij een goal. Uit een afgeslagen corner schoot Adam Maher op doel, maar zijn uithaal trof de lat. De laatste mogelijkheid voor de pauze was voor Feyenoord. Zoet kon het lage schot van Achahbar eenvoudig pakken.

Memphis Depay ontwijkt een tackle van Jens Toornstra | © Pics United Memphis Depay ontwijkt een tackle van Jens Toornstra | © Pics United