Reactie Cocu op verlies bij Feyenoord

Reactie Cocu op verlies bij Feyenoord
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu vindt dat PSV op bezoek bij Feyenoord (2-1 nederlaag) niet z’n beste spel heeft laten zien. Dat zei hij op de persconferentie na afloop.

PSV niet effectief volgens Cocu
“We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen en dan roep je het over jezelf af dat het publiek vanaf de eerste seconde achter Feyenoord gaat staan”, aldus Cocu. “Al na twintig seconden krijgen we al een kans tegen. Pas na twintig minuten kwamen we in de wedstrijd en werd het spel beter, zonder dat we echt veel kansen kregen. Helaas verliezen we de wedstrijd door een slechte fase in de tweede helft, waarin we twee doelpunten tegen krijgen. Gelukkig scoren we een mooie goal via Memphis en daarna bleven we tot de laatste minuut knokken om een punt mee te nemen naar Eindhoven. Kansen voor de 2-2 waren er, maar we waren niet effectief genoeg. Het zat er niet in, we hebben niet ons beste spel laten zien vandaag”, besloot Cocu.

Rutten looft teamprestatie
Feyenoord-hoofdcoach Fred Rutten zag zondagmiddag zijn team strijden voor elke meter. “Ik heb dezelfde mening over de wedstrijd als Phillip. PSV kon 2-2 maken, maar wij ook 3-1. Het was voetballend niet onze beste wedstrijd, er zat veel strijd in. Het was mooi om te zien dat het team bereid was om met en voor elkaar te vechten voor de overwinning. Dat is echt een compliment aan mijn ploeg”, aldus Rutten.